Portfolio

Onze virtuele tours vertellen meer dan 1000 woorden, ervaar het zelf:

Portfolio

Ontdek hier welke bedrijven wij hebben verrast met onze unieke kwalitatieve tours!

Rubik Auto’s – Bruinisse

THB Verhoef – Europort Stand

Princess Yachts Benelux.

Stap aan boord bij de fantastische Princess Yachst Y85. Een prestigieus schip van van 26 meter dat een en al luxe uitstraalt. NAVIT360 was daarom ook extra trots om voor Princess Yachts dit project te mogen realiseren. Uitgerust met vele unieke opties en een compleet gepersonaliseerde skin is deze virtuele tour een perfect voorbeeld voor wat NAVIT360 voor u kan betekenen.

Camping Julianahoeve

Op de prachtig gelegen camping Julianahoeve hebben wij het nieuwe sanitairgebouw mogen vastleggen. Compleet met alle informatie en volledig aangepast op de huisstijl. Een project om trots op te zijn!

Van Dongen Verf B.V.

Al decennia lang is Van Dongen Verf de toonaangevende verfgroothandel voor de professionele verfmarkt. Daarom zijn we ook extra trots op het feit dat we zo’n fantastisch virtuele tour en drone video voor hun mochten realiseren!

VRI-JON DSA Yachts

VRI-JON zag al snel de potentie van onze Virtuele Tours. Zeker omdat de boten beurzen niet doorgingen. We hebben een mooie 360° virtual tour mogen maken en kijken uit naar een langdurige samenwerking.

Zeeuwse Chalets

Bij Zeeuwse Chalets hebben wij kennis gemaakt met een nieuwe branch. Namelijk die van op maat gemaakte chalets. Wij hebben tot nu toe 3 chalets opgenomen en Zeeuwse Chalets was ontzettend tevreden met het resultaat.

De Koning Repro

Voor De Koning Repro hebben wij een Google Maps tour gemaakt. Een kort maar krachtige virtuele presentatie waar we ontzettend mooie resultaten voor behalen!

THB Verhoef

THB Verhoef was een groot project waar we het kantoor maar ook het warehouse hebben opgenomen. Uiteindelijk is dit een heel mooi project geworden dat THB verhoef trots promoot.

Pommec

De projecten voor Pommec zijn uniek, dit was onze eerste keer dat we commerciële duikapparatuur mochten vastleggen in onze 360° virtual tours. Het was ontzettend leuk om kennis te maken met een nieuwe branch. Deze tour is gemaakt met de oude camera.

Chaletpark de Stern

Chaletpark de Stern was ons eerste project van een Camping. We hebben een mooie 360° virtual tour kunnen maken die op dit moment ook terug te vinden is op de website van de Stern. Deze tour is gemaakt met de oude camera.

Visser Watersport

Visser Watersport was ons eerste bedrijfspand waarbij we het assortiment uit de winkel hebben gelinkt naar de webshop. Hierbij creërde we een virtueel visitekaartje voor Visser Watersport en een online shopping experience voor de klant. Deze 360° virtual tour is gemaakt met de oude camera.

” Onze samenwerking met Navit360 verliep erg soepel. Tim en Ivan werken zeer professioneel met daarbij een hoop enthousiasme. Wij zijn enorm blij en trots op het resultaat! ”

Aukje Siebers - THB Verhoef

Klant

Blijf op de hoogte met de NAVIT360 nieuwsbrief.

Social Media

Check hier onze Social Media voor weekelijkse updates!

NAVIT360

Copyright © 2020. All rights reserved.