Onze Features

Ontdek wat NAVIT360 de ideale partner maakt voor al uw fotografie wensen!

NAVIT360 tilt uw virtuele tour naar een volgend niveau en levert de kwaliteit die u wilt.

NAVIT360 biedt uw klanten de beste ervaring voor een online bezichtiging via onze virtuele tours. Dit kan alleen door gebruik te maken van ongekend heldere kwaliteit! Wij zijn gebrand op het leveren van een perfecte virtuele tour waardoor uw klanten de beste indruk van een yacht krijgt.

Ook d.m.v. ons edit programma bent u als onze klant verzekerd van de beste virtuele tours. Met oog voor detail zorgen wij dat er niks aan uw virtuele tour ontbreekt. Wij trekken alles uit de kast om uw klanten de beste online ervaring te geven waardoor onze virtuele tours voor u toegevoegde waarde opleveren.

Eenvoudig Coderen

Een gedetailleerde virtuele tour van een object kan al snel tussen de 300 – 3700 MB groot worden en neemt dan veel opslagplaats in.

Hier hebben wij een oplossing voor, wij uploaden de door ons gemaakte virtuele tour naar onze webserver. Vervolgens verwerken wij deze voor u en krijgt u een iFrame van ons terug.

Deze hoeft u alleen op de gewenste plek van uw website te verwerken en de virtuele tour is zichtbaar op uw website! NAVIT360 levert het iFrame, plaatsing van de link op uw website dient via u of uw eigen webbouwer te gebeuren.

 

shape-1@2x

Branded Skin

Met de branded skin wordt de virtuele tour voor de klant niet alleen overzichtelijker, maar geeft het ook de mogelijkheid om sneller en makkelijker door de virtuele tour te navigeren. Uw virtuele tours die volledig in het teken staan van uw bedrijf.

Met de branded skin hebben wij de mogelijkheid om uw 360° virtuele tour te personaliseren. Ook komt uw gepersonaliseerde skin met een ingebouwde plattegrond. Als u de plattegrond opent kunt u een andere locatie aanklikken om nog sneller naar een andere, mooie plek, zowel binnen als buiten, het object te navigeren.

HD Fotografie

Wij maken uw virtuele tour met een professionele 360° camera. Deze heeft superieur beeldkwaliteit door het schieten 23MP(6720 x 3360, 7K) panorama’s, dit resulteert in extreme scherpte, ook bij grote schermen.

Doordat wij HDR schieten, behouden we de intensiteit van de kleuren en blijven we altijd true-to-light. Een ander voordeel van de hoge kwaliteit van onze foto’s, is dat onze virtuele tours uw klanten de mogelijkheid bieden om objecten op een realistische manier van afstand te bezoeken.

Wij verzorgen niet alleen een virtuele tour, maar benutten ook de foto’s die al gemaakt zijn. Het fotoalbum is aangevuld met stockfoto’s van het object.

Google Maps Tour

Naast een gedetailleerde virtuele tour van objecten bieden wij ook Google Street-View aan voor bedrijven. Dit  is een Google Virtuele Tour die wordt gemaakt van uw bedrijf op basis van 360 graden panorama beelden.

Deze 360 graden panorama beelden worden gemaakt door Google Vertrouwde fotografen. Wij zijn volledig gecertificeerd Google Vertrouwde Fotograaf en helpen u graag bij het realiseren van een mooie Google Street-View rondleiding van uw bedrijf.

Ook zorgt dit ervoor dat uw bedrijf word geprioriteerd door Google Search, hierdoor trekt uw website meer potentiële klanten.

Live Guided Tour

De Live Guided Tour geeft u de mogelijkheid om een live videogesprek te starten, waarbij de klant en de makelaar elkaar kunnen zien, terwijl u zich door de virtuele tour beweegt en de klant door het object rondleidt.

Daarnaast geeft deze optie de mogelijkheid om de klant los te koppelen waardoor de klant tijdens uw rondleiding zelf het object kan ontdekken. Ook heeft u de optie om de klant de controle over de rondleiding te geven

Eigen Server

Wij hosten de virtuele tours op onze eigen VPS-server. Dit garandeert dat de virtuele tours in een veilige, maar ook snelle omgeving gehost kunnen worden. Doordat wij zelf de virtuele tours hosten, hebben we de perfecte VPS-server kunnen samenstellen.

Dit in combinatie met de juiste hardware garandeert de snelste laadtijden. Hierdoor hoeven uw klanten nooit lang te wachten als zij bijvoorbeeld, naar een andere plek willen gaan.

 

Oneindig Mogelijkheden

Wij kunnen al uw wensen verwezenlijken in uw virtuele tour! Denk aan plattegronden, promovideo’s, informatie, kasten, lades en nog veel meer. Wij houden aan: gaat niet, bestaat niet! Door veel opties aan uw virtuele tour toe te voegen, weten klanten nog eerder of het object wel of niet geschikt is, the sky is the limit.

‘The Tour Company’

Social Media

Check hier onze Social Media voor weekelijkse updates!

NAVIT360

Copyright © 2020. All rights reserved.
nl_NL_formalDutch