Krachtige Features

Het kloppende hart waardoor onze virtuele tours zo bijzonder en mooi maakt. Door onze krachtige en unieke features zorgen wij ervoor dat u daadwerkelijk het hele verhaal kan en gaat vertellen over uw product en uw bedrijf.

 

In uw huisstijl:

Waar let de bezoeker als eerste op? Het uiterlijk van de virtuele tour! De duratie van het bezoek aan uw virtuele tour staat of valt met het uiterlijk hiervan. Een bezoeker haakt al snel af wanneer hij/zij de virtuele tour er niet verzorgd uit vind zien. Wij passen dit volledig aan in uw huisstijl, zodat alles er strak en verzorgd uitziet en waardoor bezoekers besluiten om langer in de virtuele tour te blijven en nieuwe dingen te ontdekken.

shape-1@2x

In-Tour Personen Integratie:

Wij begrijpen dat we in een tijd zitten waar het zo belangrijk is om net zo’n goede persoonlijke hulp en persoonlijk advies te bieden als dat iedereen offline gewend is. Hoe zorgen we voor een persoonlijke touch in zoiets digitaals? Lijkt het voor u ver weg? Neem dan een kijk in het voorbeeld:

 

Door personen of medewerkers van uw bedrijf te integreren kunnen we informatie geven zonder dat bezoekers hoeven te lezen, dus houden we de aandacht, we zorgen voor nieuwe elementen dat bezoekers nieuwsgierig maakt, kunnen ervoor zorgen dat we de bezoeker zo dicht mogelijk naar zijn/haar doel van de virtuele tour brengen en verwerken alle informatie in de virtuele tour die u belangrijk vindt.

In-Tour Shoppen Integratie:

Stelt u eens voor dat u virtueel een winkel binnen loopt en hier wordt verwelkomt door uw persoonlijke adviseur. Uw adviseur leidt u naar het product wat echt bij u past, waar u uw echt goed bij voelt. U drukt op dat product en kan het gelijk, vanuit de virtuele tour en vanuit uw stoel thuis, kopen. Een online winkelervaring is nog nooit zo echt geweest.

Multi-Language Tour:

Wat wilt u als ondernemer misschien wel het liefst, naast het verkopen van uw producten natuurlijk? Elke klant op de beste en meest persoonlijke manier van dienst zijn. Dit kunnen ook klanten uit het buitenland betekenen. U weet van te voren al, door statistieken van uw website, waarvandaan mensen uw website bezoeken. Door deze unieke optie kunnen we uw virtuele tour in elke taal zetten die u wilt. Het mooiste aan deze optie is dat de virtuele tour automatisch verandert van taal wanneer hij opmerkt waar de bezoeker vandaan komt. Dit leest hij namelijk af van het IP-adres.

In-Tour Reserveren Integratie:

Het reserveren van een tafel in een restaurant is online nog nooit zo realistisch geweest. Geef de tafels in uw restaurant elk een nummer zodat gasten online een specifieke tafel kunnen reserveren. Wij voegen uw online reserveringssysteem toe in uw virtuele tour zodat de gast gelijk kan bepalen wanneer hij/zij een tafel wilt reserveren, vanuit de virtuele tour!

Eigen Server

Wij hosten de virtuele tours op onze eigen VPS-server. Dit garandeert dat de virtuele tours in een veilige, maar ook snelle omgeving gehost kunnen worden. Doordat wij zelf de virtuele tours hosten, hebben we de perfecte VPS-server kunnen samenstellen.

Dit in combinatie met de juiste hardware garandeert de snelste laadtijden. Hierdoor hoeven uw klanten nooit lang te wachten als zij bijvoorbeeld, naar een andere plek willen gaan.

 

Flexibiliteit:

Wij willen een bedrijf zijn dat niet alleen mooie virtuele tours voor u maakt, maar we willen ook een bedrijf zijn dat fijn is om mee samen te werken. Dit betekent dat als er aanpassingen aan de virtuele tour moeten worden gedaan, we dit snel en onopvallend voor u regelen. Alle veranderingen passen wij aan op het moment dat de bezoekers het niet door kunnen hebben, zo zal altijd alles up-to-date zijn en werkt de virtuele tour nog steeds naar behoren.

Social Media

Check hier onze Social Media voor weekelijkse updates!

NAVIT360

Copyright © 2020. All rights reserved.