over ons

Over NAVIT360

NAVIT360 is een bedrijf dat sinds 2020 werkzaam is in de branche van de virtuele tours en fotografie. Opgezet in februari 2020 door twee jonge ondernemers, Ivan van Hese en Tim Meuwsen. En gevestigd in Bruinisse, Zeeland. Twee jonge ondernemers met ambitie om groot te worden. “Dit bereiken wij door onze klanten de best mogelijke virtuele tour te leveren en de best mogelijke service te leveren.”

NAVIT360 specialiseert zich in het produceren en vervaardigen van gedetailleerde virtuele tours. Onze attentie voor detail maakt dat wij onze tours zo speciaal mogelijk kunnen maken voor u. Wij zijn sinds 2020 werkzaam in de branche van virtuele tours. We proberen ons zoveel mogelijk te onderscheiden van andere partijen door te streven naar een perfecte kwaliteit en een uitstekende service.

Ondertussen werken wij met bedrijven verspreid over heel Nederland. “We merken dat steeds meer bedrijven ons gaan leren kennen, doordat wij ook door heel Nederland bedrijven benaderen.” Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag eens langs bij u op kantoor voor een goed gesprek en een toelichting op onze diensten.

Ons Team

De gezichten achter NAVIT360

Ivan van Hese


Co-founder & Tour Operator

Tim Meuwsen


Co-founder & Tour Operator

Lisandro Schoenmakers

Assistent Verkoopmanager

Eva Hart


Social Media Marketing Manager

WAT BIEDEN WIJ AAN?​

Wat kunnen wij u bieden? Uiteraard de beste virtuele tours die er op dit moment worden aangeboden. Door deze op maat te maken zal uw virtuele tour er altijd verzorgd en aantrekkelijk uitzien voor uw klanten.

Virtual Tours

Door onze gedetailleerde virtuele tours bent u verzekerd van een duidelijke en mooie online presentatie. Denk aan een bijpassende skin, gepersonaliseerde hotspots, Live Guided Tours en nog veel meer!

Google Maps Tours

Door een Google Maps tour krijgt uw bedrijf gelijk een SEO boost dus komt uw bedrijf gelijk ook hoger op Google! Uw website heeft 130% meer interactie na het zien van de Google Maps Tours.

Hosting

Wij bieden de mogelijkheid om te hosten in een snelle en beveiligde omgeving, dit doen we om de snelheid en kwaliteit van uw virtuele tours te kunnen garanderen.

KRACHTIGE FEATURES

Ontdek al de kenmerken die onze virtuele tours zo goed maken!

Branded Skin

Een virtuele tour die volledig in het teken staat van uw bedrijf, met onze branded skin word dit perfect gerealiseerd.

Google Maps Integratie

Naast een gewone virtuele tour bieden wij ook Google Street-View, dit is het ideale tool om uw SEO een boost te geven.

HD Fotografie

Wij schieten onze foto's met een professionele 360° camera. Deze garandeert een fantastische beeldkwaliteit!

Eenvoudige coderen

Een virtuele tour van hoge kwaliteit kan al snel veel opgslagplaats innemen. Hier hebben wij de ideale hostingoplossing voor.

Server Hosting

Wij hosten de virtuele tours op onze eigen VPS-server. Dit garandeert dat de virtuele tours in een snelle en veilige omgeving gehost kunnen worden.

Door het gebruik van het beste edit programma kunnen wij uw wensen altijd realiseren!

Blijf op de hoogte met de NAVIT360 nieuwsbrief.

‘The Tour Company’

Social Media

Check hier onze Social Media voor weekelijkse updates!

NAVIT360

Copyright © 2020. All rights reserved.
nl_NL_formalDutch