Over ons

Een kijkje achter de schermen

Over NAVIT360

NAVIT360 is een bedrijf dat sinds 2020 werkzaam is in de branche van de virtuele tours en fotografie. Opgezet in februari 2020 door twee jonge ondernemers, Ivan van Hese en Tim Meuwsen. En gevestigd in Bruinisse, Zeeland. Twee jonge ondernemers met ambitie om groot te worden. “Dit bereiken wij door onze klanten de best mogelijke virtuele tour te leveren en de best mogelijke service te leveren.”

NAVIT360 specialiseert zich in het produceren en vervaardigen van gedetailleerde virtuele tours. Onze attentie voor detail maakt dat wij onze tours zo speciaal mogelijk kunnen maken voor u. Wij zijn sinds 2020 werkzaam in de branche van virtuele tours. We proberen ons zoveel mogelijk te onderscheiden van andere partijen door te streven naar een perfecte kwaliteit en een uitstekende service.

Ondertussen werken wij met bedrijven verspreid over heel Nederland. “We merken dat steeds meer bedrijven ons gaan leren kennen, doordat wij ook door heel Nederland bedrijven benaderen.” Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag eens langs bij u op kantoor voor een goed gesprek en een toelichting op onze diensten.

Ontmoet ons team!

De gezichten achter NAVIT360

“A picture tells a thousand words, our tours tell the whole story.”

Tim Meuwsen

Eigenaar & Virtual Tour Operator

Ivan van Hese

Eigenaar & Virtual Tour Operator

Benieuwd naar een virtuele tour?

Neem contact met ons op!